Elektromos tűzhelyek

Legjobb elektromos tűzhelyek 2016

 Gorenje EC55CLB1 Tűzhely

Gorenje EC55CLB1 

Melegen tartó funkció 
A Satay Warm funkciónak hála nem kell attól tartanod, hogy a vendégek megérkeztéig kihűlnek az ételek. A Gorenje EC55CLB1 tűzhely optimális hőmérsékleten tartja őket, ameddig csak szükséges.

Elektronikus programóra analóg kijelzővel 
A Gorenje EC55CLB1 tűzhely analóg kijelzőjű elektronikus órája egyszerre szép és praktikus, ötvözi a modern és a hagyományos stílust. Könnyedén figyelemmel kísérheted rajta a programidőt.

Hagyományos külsejű elektromos tűzhely 
Az egyedi dizájnú Gorenje EC55CLB1 elektromos tűzhely praktikus funkciókkal gondoskodik az ízletes minőségről. Nyílt láng nélküli működése biztonságos, és hatékony.

 

Indesit I6V6C1A(X)/FR Tűzhely

Indesit I6V6C1A(X)

Kerámia főzőzónákA kerámia főzőlap pal felszerelt Indesit I6V6C1A(X)/FR tűzhely megkönnyíti a háziasszonyok mindennapjait. Amellett, hogy gyors és hatékony főzési eredményt biztosít, sík felület e egyszerűen tisztítható.  A energiaosztályAz A energiabesorolás alá tartozó  Indesit I6V6C1A(X)/FR  tűzhely takarékos energiafelhasználás mellet garantál hatékony sütés-főzési eredményt.

Öntisztító sütőA katalitikus tisztítás megszabadít a fáradságos tűzhely takarítástól. Magas hőmérsékletű sütés közben a katalizátorok elnyelik a lecsapódó zsiradékot , így az nem tud makacsul az Indesit I6V6C1A(X)/FR tűzhely falához tapadni.

Tulajdonságok 

Energiaosztály: A

A sütő térfogata (liter): 59

Katalitikus tisztítás

Statikus sütő

4 kerámia főzőzóna

Dimenzió

Magasság (cm): 85.0

Szélessége (cm): 60.0

Mélysége (cm): 60.0

Szín: inox

 

Beko CSM 67301 GW Tűzhely

Beko CSM 67301 GW 

Beko kerámialapos tűzhely CSM-67301 GW . Az elektromos tűzhely négy kerámialappal rendelkezik, melyek átmérője: 2 x 18 cm, 14 cm, 16 cm. Mechanikus vezérlésű készülék. A sütő 8 funkcióval rendelkezik: hagyományos sütés, kiolvasztás, sütés hőlégkeveréssel, melegítés hőlégkeveréssel, elektromos grill, alsó sütés, kis teljesítményű grill hőlégkeveréssel. A tűzhely LED kijelzővel, kijelző zárral és időzítővel is felszerelt.

A zománcozott sütő űrtartalma 65 liter és belső világítással ellátott. A tűzhely 1 sütőtálcával és 1 sütőráccsal ellátott, sütőajtaja teljesen üvegből készült. A készülék magassága 85 cm, szélessége és hossza egyaránt 60 cm. Az A energiaosztályba tartozik. A kerámia tűzhelyben  megtalálható egy műanyag alsó fiók. Letisztult, fehér külsejének köszönhetően igazán egyedi darabja lehet konyhájának.

 

Electrolux EKC54552OX Tűzhely

Electrolux EKC54552OX

Tulajdonságok: 

Tökéletesen ellenőrzött főzés – az időzítő nélkülözhetetlen segítségével 
Amikor a főzést tervezi, használja ki az időzítő funkció előnyeit. Csak állítsa be a főzés időtartamát, és a sütő figyelmezteti fogja Önt, amikor az étel elkészült.

Legyen minden falat különleges 
E tűzhely többfunkciós sütőjében minden fogás garantált siker lesz. Egyenletes hőterítésének köszönhetően pedig az étel minden morzsája egyformán ízletes.

Több hely az edényeknek a tűzhely aljában 
A tűzhely aljában található fiókba kényelmesen bepakolhatja a legfontosabb eszközöket, melyekre szüksége lehet főzés közben.

Tűzhely tisztítás egyetlen elegáns mozdulattal 
Ennél egyszerűbben nem is lehetne tisztán tartani ezt a tűzhelyet. Makulátlanul sima felülete – mely még gombokat sem tartalmaz – egyetlen elegáns mozdulattal letörölhető.

A forró levegő a sütőtérben marad, ezért 10 százalékkal alacsonyabb az energiafogyasztás, mint egy A energiaosztályú modellnél 
A kiemelkedően jó szigetelésnek köszönhetően ez a tűzhely 10 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy A energiaosztályú modell. A forró levegőt bent tartja a sütőtérben, ezért hatékonyabb az energiafelhasználás.

 

Amica 508CE3.413EHTaQ(Xx)

Amica 508CE3.413EHTaQ(Xx)

Leírás: 

Elektromos tűzhely 
A korszerű kivitelezésű elektromos Amica 508CE3.413EHTaQ(Xx) tűzhely modern eszköztárában mindent megtalálhatsz, ami segít kifogástalanná varázsolni az ételeket. Hatékony teljesítménye mellett a készülék biztonságos, és esztétikus is.

Sütőtér világítás 
A sütőtér belső világítása megkönnyíti az étel állapotának figyelemmel tartását. A lámpák megvilágítják az ételt, így láthatod például, hogy a piskóta mennyire emelkedett meg.

Grill funkció 
Grillezz a konyhában az Amica 508CE3.413EHTaQ(Xx) tűzhely grill funkciója jóvoltából! A sütőben grillezett ételek, ahogy kell, kívül ropogósak, belül pedig finom szaftosak lesznek.