Audio – HiFi

Sony HRA (high resolution audio), azaz a nagy felbontású hang

A Sony nagy felbontású hang formátumának köszönhetően az idáig csak élőben vagy stúdióban hallható minőségben élvezhetjük kedvenc zenéinket otthonunkban is. A HRA lehetőségei által a hagyományos CD szabvány minőségű hanghoz képest a Sony Hi-Res rendszer készülékei hallhatóvá teszik a legapróbb hangrészleteket is, az ultramagas és az ultramély hangfrekvenciákon, melyeket tulajdonképpen lehetetlen volt ezidáig meghallani egy CD-n. Megdöbbentően élethű és részletgazdag hangzást biztosít, melyet egy koncertterem hangzásához lehetne hasonlítani leginkább a hangzás mélységében, mindezt a stúdió szobákat idéző tisztasággal, mikor a zenekedvelő tisztán, összemosódás nélkül, meghallja azokat a legapróbb részleteit is a zenének, melyeket más esetben nem is, vagy alig hallott. A Sony HRA rendszer elhozza otthonunkba az élő hangzás élményét, annak a létező legjobb reprodukálásával!

A napjainkban elterjedt, illetve idáig ismert népszerű tömörítési formátumok esetében a kényelmes, kisebb fájlméret elérésével adatok vesztek el a kódolás során. A CD-khez képest a nagy felbontású hangformátum, azaz a HRA, nagyobb sebességen konvertálja az analóg hangformátumokat digitálissá, 24 bit/96 kHz-es hangot keltve életre, ez által a legapróbb légyzümmögést is tökéletes részletességgel halljuk vissza, káprázatos részletgazdagsággal hallgathatjuk kedvenc zeneművünket. Azonban még a hagyományosan tömörített zenéket is az élő zenei minőséghez legközelebb álló minőségben szólaltathatjuk meg a DSEE (Digital Sound enhancement Engine) digitális hangzásjavító eszköznek köszönhetően.

A Sony készülékei, lejátszói és erősítői, a hat elterjedt formátum (DSD(DFF), DSD(DSF), WAV, AIFF, FLAC, ALAC) mindegyikével kompatibilisek, ez által a kedvenc zenénket kényelmesen élvezhetjük nagy felbontásban. Válassza a ma elérhető három legjobb Sony HRA készülékek valamelyikét: Sony UDA-1S, Sony MAP-S1, Sony HAP-Z1ES, és élvezze a nagy felbontású hang nyújtotta élményt, a két szuper-magassugárzó kristálytiszta magas hangjait, a mélysugárzó felettébb erős basszusai mellett. A Sony erősítők, lejátszók és hangszóró szettek lehetőségeinek köszönhetően a nagy felbontású hang élményét kiélvezhetjük a hagyományos hangformátumok feljavításával, de folyamatosan bővül az elérhető HRA zenék választéka, többek közt a Sony zenei katalógusából is kedvünkre válogathatunk.

A Hi-Res Audio örökre megváltoztatja hozzáállását az otthoni zenehallgatáshoz. Ez a hangformátum lehetőséget biztosít a zenekedvelőknek arra, hogy az eredeti hangzásvilágot idézhessék fel otthonuk kényelmében és kedvenc zeneszámaikat a legapróbb részletességgel élvezhessék. A Sony mára talán a legnagyobb tapasztalattal rendelkezik a legjobb minőségű hangfeldolgozás és életrekeltés technológiai fejlesztéseiben, a Sony HRA készülékei hűen tükrözik ezt és magukban hordozzák a Sony sok-sok éves tapasztalatát ezen a téren. A nagy felbontású hang már az első alkalommal rabul ejti az embert, hangzásvilága, részletessége, tisztasága egyszerűen ellenállhatatlan! Válassza otthonába, irodájába a létező legjobb minőségű hangzást a Sony HRA technológiájú készülékeivel!