Házimozi

A Sony házimozik világa nagyot változott, mióta Blue-Ray képminőségről és 4K felbontású képernyőkről beszélünk, azonban ami ezeknél is nagyobb változást hozott a házimozizás élményébe, az a digitális hangzásvilág nyújtotta élmény, ami által a Sony házimozik egy új szintre kerültek az audio-vizuális élmény szempontjából.

A Sony legújabb fejlesztésű AV erősítői, a komplett házimozi rendszerek, illetve hangszórók garantálják a teljesen újszerű, káprázatos élményt. A régebben előforduló berezonálást a hangerő feltekerésénél már szintén kiküszöbölte a Sony az egyes alkotóelemek rögzítése és a szilárd vázszerkezet alkalmazásával, így már ez sem teheti tönkre a tökéletes Sony házimozi-élményt. Az új fejlesztésű AV erősítők képesek a FULL HD képek akár négyszeres felturbózására, a kép minőségét még mélyebbé és tisztává varázsolva. Az új Sony házimozi rendszerek biztosítják a tökéletes mozi élményt, a létező összes hangsávot kellő mértékben hallhatjuk, nincs egy rezzenés sem, ami elkerülné fülünket, kristálytisztán halljuk a háttérhangokat és az összes párhuzamosan szóló hangot, kellően kiegyenlítve, a digitális hangzásvilág ezidáig nem hallott csodás mélységeivel és magasságaival.

A Sony házimozik legújabb sorozatai számos modern technológiai újítást hordoznak magukban. A mára már megszokott Wi-Fi és Bluetooth adatátviteli technológiák, vagy az esetenként 5.1 hangzási technológiák mellett a Sony új házimozi családjában sorakoznak a legújabb technológiák és funkciók. Például a beépített NFC technológia, mely egy érintéssel lehetővé teszi egyéb NFC-t támogató eszközünkről is a megjelenítést, vagy az új digitális hang és képmegjelenítési funkciók, mint a Triluminos colour, a hangbeállításokat optimalizáló Clear Audio+, az S-Force PRO Front Surround hangzás, a FULL HD 3D Blu-Ray Disk támogatás, akár 4K minőséggel, Magnetic Fluid technológiájú szatellit hangszórók, illetve a nagy felbontású hangot biztosító (Hi-Res) technológia, mely képes feljavítani akár négyszeresére is a filmek kép és hangminőségét és még sok egyéb, modelltől függően.

A Sony házimozik széles választékával akár egy kisebb lakás, akár egy nagyobb ház terjedelmes nappalija egyaránt könnyedén egy igazi mozi élményt garantáló helyiséggé változtatható. A széles választékban mindenki megtalálja a személyes igényeinek leginkább megfelelő házimozi rendszert. Designjuk ultramodern, kecses kivitelezés jellemzi a Sony legújabb, BDV házimozi rendszer sorozatát, de megtalálhatóak a hagyományos, klasszikus vonalvezetésűek is, teljesítményük szintén széles skálán mozog. Egy Sony házimozival csodássá teheti a család estéjét, a kanapén ülve, vagy akár vendégeinek is eldicsekedhet vele és nézheti barátaival kedvenc sportmérkőzéseit, mintha ott lenne a sportcsarnokban. Egy Sony Android TV-vel párosítva a lehetőségek tárháza pedig a végtelenségig bővül. Gyermekei Sony Playstation-nel kiegészítve a rendszert végképp el lesznek ragadtatva a teljesen realisztikus hang élménytől. Amennyiben Sony házimozi rendszert vásárol, egyben biztos lehet: Ön is családja kedvenc időtöltésévé válik.