PlayStation 4

Ki ne ismerné a mára legendássá vált Sony Playstation-t! Napjainkban ez a konzol már kultikusnak számít, és szisztematikusan elorrozva évről-évre az első helyezést a legjobb játékkonzolok közt ma már nem is kérdőjelezi meg senki egyértelmű és vitathatatlan előnyeit más gyártók, hasonló játékkonzoljaival szemben. A PS4 garantálja a leggyorsabb játékélményt a legjobb grafika mellett. A beltéri szórakozásról majd mindenkinek a Sony PlayStation jut eszébe, ez nem véletlen, hiszen méltán megharcolt az évek során a hírnévért, azonban már a PS1 megjelenése óriási áttörést hozott a játékkonzolok piacára, az akkor formabontó grafikai élményének és a játékok széles tárházának köszönhetően, ha visszaemlékszünk a PS1-et megelőző játékok kezdetlegességére és grafikai hiányosságaira, akkor ez nem is szorul különösebb magyarázatra. Az évek során a fejlesztők teljesen új megközelítése csak erősítette a Sony PlayStationt, mindig is a felhasználóbarát megközelítés jellemezte a konzolt, így az abszolút játékélmény mindig is meghatározó volt.

A Sony PlayStation 4-ben csúcsosodott ki a világ legelismertebb fejlesztőinek tudása és a felgyülemlett tapasztalata. A korábbi kiadásoknál sokkal gyorsabb játékélményt és a legszebb grafikát kapjuk, hiszen a konzolok esetében teljesen egyedülálló, 8 magos processzor lehetővé teszi a hihetetlenül gyors effekteket és mozgást. Mindennek köszönhetően olyan realisztikus játékélményben lehet részünk, hogy a virtuális valóság új szintjén találjuk magunkat. A PlayStation 4 fejlesztőit a konzol megszületése óta az egyre valósághűbb játékok létrehozása és lehetősége inspirálta és a PS4-ben már olyan magaslatokról beszélhetünk, mikor a játék teljesen valóságos résztvevőinek érzi magát a játékos. A PS4 egyaránt tökéletesen alkalmas a hálózati és az egyszemélyes játékokra is, de mivel támogatja a DVD és Blu-Ray lemezek olvasását is, nézhetjük kedvenc filmjeinket és felvételeinket, akár a jelenleg létező legjobb minőségben!

Ha az elérhető legjobb játékélményt szeretnénk átélni a legújabb PS játékokkal, akkor mindenképpen a Sony PlayStation 4-re lesz szükségünk, hiszen a játékfejlesztők is már erre a konzolra tervezték őket, így az eredeti élményt csak a PS4-el tapasztalhatjuk meg.

Ha ajándékban gondolkozik, akkor egy vérbeli játékkedvelő számára nem is lehet jobb választás, mint egy PS4 játékkonzol. A Sony a PlayStation játékokon kívül számos kiegészítővel is még izgalmasabbá teszi a konzolt. Lehet szó a joystickek széles választékáról, a WiFi sztereó fülesektől, a PS kameráig sok-sok minden. Egy dolog biztos és tényszerűen leírható: a Sony PlayStation4 a világ legismertebb, legközkedveltebb és legjobb játékkonzolja, a kamerának és a multi-funkciós joysticknek köszönhetően pedig a legújabb PS4 játékok is felettébb élvezetesek és maximálisan kihasználhatóakká válnak, a konzoljátékok új világába kalauzolva minket.