A PlayStation VR készlet nemsokára két változatban is kapható lesz

Ha Ön nem rendelkezik nagy kapacitású számítógéppel és az Oculus Rift vagy a Vive típusú garnitúrák árukban ijesztőek, akkor választhat egy alternatív megoldást: a japán Sony vállalat VR-készletét. Ahhoz, hogy teljesértékűen élvezhesse a virtuális világok nyújtotta lehetőségeket, csupán egy PlayStation 4 konzolra és magára a PlayStation VR készletre lesz szüksége.  Igaz, sok potenciális vásárlóban felmerült a teljesen érthető kérdés: miért nem tartalmazza a készlet a kamerát és a Move kontrollereket. A Sony megválaszolta ezt a kérdést is.

PS4 VR Bundle készlet

Szóval, az előrendelést a PlayStation VR készletre le lehet adni 2016 március 29-től. A Sony kiegészítője két eltérő felszereltségben lesz megvásárolható. Az első a PlayStation VR Core nevet kapta, melyből azonnal érthető: csak a legszükségesebbet tartalmazza. 399,99 Euróért a vásárló megkapja a készletet, az összes szükséges vezetéket és a tápegységet, sztereófülhallgatót és egy lemezt különböző virtuális realitás demo-verzióival. Ez a készlet tökéletes választás lesz azoknak a felhasználóknak, akiknek már van kamerájuk és megmaradtak a Move kontrollerek a PS3 konzoltól (sokan vannak így vele).

A második készlet egyelőre a feltételes PlayStation VR Bundle nevet viseli és magába foglalja mindazt, amit az első, azonban ezeken felül tartalmaz PlayStation Camera-t, két PlayStation Move kontrollert és egy lemezt PlayStation VR Worlds mini-játékok gyűjteményével. Cikkünkben megismerhetik a videóbemutatóját ennek a változatnak is. Természetesen az ára ennek a készletnek magasabb, 499,99 Euróba fog kerülni. Az adott készlet azok számára jelent ideális választást, akik most szerezték be a játék konzolt és még nincsenek tisztában azzal, mire is lesz szükségük a virtuális realitásban való lubickoláshoz.

Kiemelendő továbbá, hogy minden PlayStation VR felhasználónak lehetősége lesz a The Playroom VR vidám mini-játék gyűjtemény letöltésére konzoljukra. Ennek segítségével folytathatják a játékokat akár öt résztvevővel, a családtagokkal vagy barátokkal. Az egyik játékos magára veszi a készletet, a többiek pedig kontrollerrel a kezükben játszanak a tévé képernyőn. Hogy érthetőbb legyen, miről is van szó, nézze meg a videóbemutatót.

Ami a PlayStation VR készlet hazánkban való megjelenését illeti: a PS rajongók már októberben lecsaphatnak erre a csodás VR készletre, bár ez még csak a Core változatra vonatkozik. A Bundle még várat magára, illetve a hazai piacon való megjelenéséről hivatalos információ nem áll egyelőre rendelkezésre. Rendszeres olvasóinkat továbbra is naprakész információkkal látjuk el a Sony termékeiről, így a VR készletekről is azonnal tudatunk minden érdekességet.

Share