Mit vegyek Karácsonyra hölgy szerettemnek?

Az itt felsorolt ajándéktárgyak közé azokat válogattuk be, amelyek kifejezetten hölgyek számára ideálisak, és nyugodtan adhatók akár karácsonyra is. Persze sok függ az illető személyiségétől, és az ajándékozónak a hozzá való viszonyától. Van, akinek nyugodtan adható erre az alkalomra is valami tréfás dolog, és van olyan is, aki csak a hasznos ajándékoknak örül. Ezért sokféle ajándék került ebbe a listába, de, természetesen, elsősorban a technikai eszközökre, „kütyükre” összpontosítottunk. Aki hölgyismerősét, rokonát, barátnőjét szeretné meglepni valamivel a csodás Karácsonyi ünnep alkalmából, az biztosan rálel itt a tökéletes ajándékra. Nos, mi is lehet egy hölgy számára igazán jó ajándék-választás karácsonyra? Az igazat megvallva elég elcsépeltnek tűnnek az „megszokott” ötletek, itt olyanokra gondolunk, mint a parfümök, szépészeti dolgok és hasonló, a mindennapokban használatos eszközök. Igaz, ezekre tényleg minden hölgynek, lánynak szüksége van, azonban nem biztos, hogy igazán örülni is fog egy ilyen ajándéknak, főleg, ha már nem az első hasonlót, vagy akár azonosat kapja. Viszont ebben a témakörben is lehetünk eredetiek és választhatunk olyan eszközt, amire biztosan vágyik és igazán nagy valószínűséggel a mi ajándékunk fényében el fog halványulni a többi. Egy szó mint száz, sok-sok érdekes ajándék ötlet van, amivel biztosan örömet szerezhetünk szeretett hölgyünknek. Ne is szaporítsuk a szót, vágjunk bele.

karacsonyiajandeknoknek

Hogy ne távolodjunk el az említett példáktól, kezdjük a szépészeti témával. A nők számára a szépséggel, ápoltsággal kapcsolatos dolgok mindenképpen nagyobb előnyben vannak, mint a férfiak esetében. Így, természetesen, a legkülönbözőbb eszközök, kellékek, kiegészítők tárháza is óriási, ennek megfelelően az ajándék-választási lehetőségek is sokkalta szélesebbek ezen a téren a hölgyek esetében. Ha szépészet vagy kozmetika, akkor a hölgyek számára nincs határ, számtalan mennyiségű parfüm, kozmetikum, smink, kiegészítő, kellék és eszköz mellett mindig elfér még egy. Azonban jelenleg nem egy „+1 ajándék” vásárlása a célunk, hanem olyasmivel szeretnénk Karácsony alkalmával meglepni szeretett hölgyünket, aminek kifejezetten örülni fog, ami akár hosszú idő elteltével is azonnal ránk fogja emlékeztetni és kimagaslóan jó szolgálatot tesz.  Nos, vágjunk is bele, nézzük, milyen termékek kerültek „legjobb Karácsonyi ajándék hölgyeknek” című listánkra.

Mivel mással is kezdenénk az elsősorban technikai eszközöket felvonultató felsorolásunkat, mint a nők egyik elengedhetetlen és kedvenc készülékeivel, az epilátorokkal.  Kezdjük a bemutatásra nem szoruló Braun-nal. A Braun Silk-epil 7 SkinSpa 7961 modelljei egyértelműen a gyártó favorit epilátora.  A Silk-épil 7 Wet & Dry epilátorok a legrövidebb, akár 0,5 mm hosszúságú szőrszálakat is eltávolítják. Ezek homokszem nagyságúak. A Close-Grip technológia 40 csipesszel garantálja az alapos és tiszta szőrtelenítést. Az epilátor vezeték nélkül működik, ezért szárazon vagy vizesen is használható a leggyengédebb epiláláshoz.

philipshp7576Felsorolásunkat a Philips HP6576 női elektromos epilátor modelljével folytatjuk. Ezzel a vezeték nélküli készülékkel szőrteleníthet bárhol. 40 perc vezeték nélküli epilálási idő áll rendelkezésre. Extra széles epilálófejjel van ellátva, amely egy mozdulattal több szőrszálat eltávolít. Hosszan tartó simaságot érünk el vele percek alatt. A gyengéd masszázsrendszer nyugtatja a bőrfelületet kellemesebbé téve az epilálási folyamatot. Ideális szögben tartható ez a női szőrtelenítő készülék, epilátor a sapka forgó mozgásának köszönhetően, amely az optimális teljesítményt is szavatolja. A nagy teljesítményű kerámiatárcsák még a legapróbb szőrszálat is leválasztják.

remingtonep7030A Remington EP7030 epilátor modelljét még mindenképpen érdemes megemlíteni. Elsőre nem magas árkategóriája ne tévesszen meg senkit. Ez egy csúcskategóriás nedves/száraz szőrtelenítő készülék, amely a 0,5 mm-es szőrszálakat is eltávolítja, szintén rendelkezik  beépített precíziós lámpával, amely nagy segítségre van a legapróbb szőrszálak feltárásában is. A csíptetős technológiája tökéletes hatékonyságot biztosít ennek a Remington epilátornak. A csuklós fej követi a görbületeket és a lehető legközelebbi kontaktust teszi lehetővé a bőrrel. A végeredmény 4 hétig is kitarthat a következő epilálásig.

panasonices-ed90-p520Panasonic ES-ED90-P520  – dupla körtárcsás epilálással és a 48 forgótárcsával könnyedén eltávolítja az összes szőrszálat. Szintén száraz/nedves funkció birtokosa a Panasonic legjobb epilátor modellje, tehát használhatjuk a kádban is vagy a tus alatt, mivel teljesen vízálló, borotvahabbal vagy a-nélkül is. A precíziós sapkával kiemelten kímélő szőrtelenítés garantált. A fenti epilátorokhoz hasonlóan szintén már a 0,5 mm-es szőrszálakat is eltávolítja. Vezeték nélkül egy töltéssel 40 percig használható.

Nos, ami az epilátorokat illeti, ezek az idei év favorit modelljei, ha közülük választ, azzal biztosan nem fog mellé – ez egy hasznos ajándék lehet kedvesünknek, ha éppen nincs még, vagy elavult a régi szőrtelenítő készülék. Tehát, ha egy vezető epiltáror márka csúcsmodelljét választjuk és egy csokor virággal és valami édességgel nyújtjuk át kedvesünknek, akkor biztosan nem fogunk mellé és mondhatjuk, hogy sikeresen vettük az akadályt – megtaláltuk a tökéletes Karácsonyi ajándékot. De mi tévők legyünk, ha van már epilátora a hölgynek, vagy éppenséggel nem olyan kapcsolatban vagyunk, hogy ez lenne a megfelelő ajándék? Ilyen esetben is sok választási lehetőségünk van. Minden hölgy szeret a konyhában sertepertélni, sütni-főzni, és egyúttal az ide való ajándék nem asszociálódik azonnal a házimunkával, ami, valljuk be, akár a legdrágább ajándékot és legjobb szándékot is eltörölheti, egy igazán kellemetlen szájízt kölcsönözve az ajándéknak. Tehát, ne feledjük – figyelembe kell venni a női szeszélyeket és hóbortokat, hogy elkerüljük a kellemetlen helyzetet és ajándékunknak biztosan szívből örüljön a hölgy! Ez nem nehéz, egyszerűen nem szabad szem elől veszteni ezeket a szempontokat sem. Például egyértelmű, hogy szerelmünknek nem veszünk olyan ajándékot, aminek édesanyánk biztosan örülne (mondjuk egy mosogatógép), és ez fordítva is igaz – nem ajándékozzuk meg a nagyit egy káma-szutra hangoskönyvvel 🙂 , ezek szélsőséges példák, de így biztosan senki sem fogja félreérteni a mondanivalót, egyszerűen mindig gondoljuk végig, hogy kinek is választjuk az adott ajándékot.  Számos konyhai kiegészítő, robotgép közül választhatunk, ha édesanyánkat vagy szeretett hobbi-szakács kedvesünket akarjuk meglepni.

A mikrohullámú sütő már régen az egyik legfőbb konyhai segédeszközzé vált. Így ideális Karácsonyi ajándékként is megállja a helyét. Sokaknak csak akkor jut eszébe, amikor valamit ki kell gyorsan fagyasztani, felmelegíteni, vagy megfőzni, azonban egy jó mikró manapság ennél sokkal többre képes – sok esetben helyettesítik a sütőt és a grillt is, azaz ténylegesen egy helyettesíthetetlen konyhai gépről van szó. Szemezgessük az idei év legjobb mikrohullámú sütő modelljei közül:

Samsung MC32F604TCT/BW

samsung-mc32f604tctbwEz a modell az egyszerűségével és kényelmi funkcióival tűnik ki. A berendezés teljesítménye – 700 Watt, űrmérete – 30 l. A nagy befogadóképességnek köszönhetően, ebben a mikróban nem csak melegíteni lehet kisebb adagokat, hanem komplett ételek is készíthetők az egész család számára. Ezzel egyidejűleg a modell igen kompakt méretekkel rendelkezik és nem foglal sok helyet a konyhában. Kiemelhető ezen kívül az igazán vonzó külső kialakítása, amely bármely konyhában jól fog mutatni. A belső tér antibakteriális bevonata pedig garantálja a biztonságot, a kényelmes karbantartást pedig a sima felületek biztosítják, amelyek könnyen tisztíthatók.   Ennek egy háziasszony sem fog tudni ellenállni és biztosan szívből örülni fog egy ilyen hasznos ajándéknak, mely egyidejűleg megkönnyíti a dolgát.

Electrolux EMS 20300 OX

electrolux-ems-20300-oxEz a berendezés bármely háziasszony legjobb konyhai segédje lesz. Az Electrolux EMS 20300 OX gyorsan felmelegíti az ételt az egész család számára és elkészíti a legfinomabb ételeket. Ez a mikró kifejezetten feldobja konyháját stílusos dizájnjának köszönhetően. Használatának könnyedsége a könnyű tisztításban és kényelmes irányításban rejlik. Az adott modell belső térfogata 18,7 l. Az összes szükséges funkciót ellátja: melegítés, fagyasztás és főzés. A kényelem kedvéért a kijelzőn látható az idő. A mikróhullámú sütő teljesítménye 800 Watt, aminek köszönhetően néhány másodperc leforgása alatt felmelegíthető az étel. A grill-funkció pedig lehetővé teszi, hogy igazi finomságokat készítsünk bene.   Nincs főzni kedvelő hölgy, akinek ez a konyhai kiegészítő nem nyerné el a tetszését.

LG MF 6543 AFS

lg-mf-6543-afsEnnek a berendezésnek a főbb jellemvonása a kőrszerű kamra, a hagyományos forgóasztal nélkül, aminek köszönhetően a mikróba nagyobb edényeket is rakhatunk, sőt, akár néhány edényt egy alkalommal. Ez a modell innovációs I-Wave technológiával van ellátva, ami az egyenletes főzést, melegítést és kifagyasztást segíti. Ami kiemelhető még, hogy ez a sütő speciális LG EASY CLEAN belső bevonatának köszönhetően kifejezetten könnyen tisztítható, így a berendezés sokkalta könnyebben tisztítható a zsírtól és egyéb szennyeződésektől. A mikró 44 automata üzemmóddal rendelkezik, amik lehetővé teszik mindenféle ételek elkészítését. Az 1150 Wattos kvarc grill használata minden kedvenc ételt egyenletesen süt meg, ropogós külsőt adva az ételnek. Ez a csodás kis konyhai segéd szintén remek Karácsonyi ajándékká válhat a fa alatt.

Tehát átvettük a szépészetet (epilátor, hajszárító, hajsütő, stb.), a konyhát (mikrohullámú sütő, turmixgép, gyümölcsprés, tűzhely, mosogatógép, stb.), háztartási eszközök (takarítógép, mosógép, porszívó, stb.), a fent nem részletezett terméktípusokról talál leírást, rangsorolást, véleményezéseket és ajánlásokat egyéb cikkeinkben.

hajszarito-hajsuto

turmixgepgyumolcspres

Amennyiben helyesen választja meg az ajándékozandó terméktípust, azaz hogy pld. konyhai berendezés, vagy mondjuk inkább szépészeti, kozmetikai eszköz illik inkább az adott hölgynek, a többiben már rábízhatja magát cikkünkre és más írásainkra, mivel nálunk csakis a vezető gyártók legjobbnak minősített modelljei kapnak helyet, az év során született jó pár „legjobb termék” lista is tökéletes kiindulási pontot nyújthat a Karácsonyi ajándékválasztás során.

porszivo

mosogatogep

takaritogep

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket  kívánunk Önnek és szeretteinek!