Mikrohullámú sütők

A mikrohullámú sütő már régen az egyik legfőbb konyhai segédeszközzé vált. Sokaknak csak akkor jut eszébe, amikor valamit ki kell gyorsan fagyasztani, felmelegíteni, vagy megfőzni. Listánkkal szeretnénk az Ön segítségére lenni, hogy mely mikrók is a legjobbak az idei választékból, mit is tudnak, illetve miért éppen őket érdemes megvásárolni. Mindazoknak szól, akik szeretnének egy ilyen konyhai segédeszközt, vagy csupán le szeretnék cserélni a régi.

Samsung MC32F604TCT/BW

Samsung MC32F604TCTBW

Az itt bemutatott modell az egyszerűségével és kényelmi funkcióival tűnik ki. A berendezés teljesítménye – 700 Watt, űrmérete – 30 l. A nagy befogadóképességnek köszönhetően, ebben a mikróban nem csak melegíteni lehet kisebb adagokat, hanem komplett ételek is készíthetők az egész család számára. Ezzel egyidejűleg a modell igen kompakt méretekkel rendelkezik és nem foglal sok helyet a konyhában. Kiemelhető ezen kívül az igazán vonzó külső kialakítása, , amely bármely konyhában jól fog mutatni. A belső tér antibakteriális bevonata pedig garantálja a biztonságot, a kényelmes karbantartást pedig a sima felületek biztosítják, amelyek könnyen tisztíthatók.

Electrolux EMS 20300 OX

Electrolux EMS 20300 OX

Ez a berendezés bármely háziasszony legjobb konyhai segédje lesz. Az Electrolux EMS 20300 OX gyorsan felmelegíti az ételt az egész család számára és elkészíti a legfinomabb ételeket. Ez a mikró kifejezetten feldobja konyháját stílusos dizájnjának köszönhetően. Használatának könnyedsége a könnyű tisztításban és kényelmes irányításban rejlik. Az adott modell belső térfogata 18,7 l. Az összes szükséges funkciót ellátja: melegítés, fagyasztás és főzés. A kényelem kedvéért a kijelzőn látható az idő. A mikróhullámú sütő teljesítménye 800 Watt, aminek köszönhetően néhány másodperc leforgása alatt felmelegíthető az étel. A grill funkció pedig lehetővé teszi. hogy igazi finomságokat készítsünk bene.

LG MF 6543 AFS

LG MF 6543 AFS

Ennek a berendezésnek a főbb jellemvonása a kőrszerű kamra, a hagyományos forgóasztal nélkül, aminek köszönhetően a mikróba nagyobb edényeket is rakhatunk, sőt, akár néhány edényt egy alkalommal. Ez a modell innovációs I-Wave technológiával van ellátva, ami az egyenletes főzést, melegítést és kifagyasztást segíti. Ami kiemelhető még, hogy ez a sütő speciális LG EASY CLEAN belső bevonatának köszönhetően kifejezetten könnyen tisztítható, így a berendezés sokkalta könnyebben tisztítható a zsírtól és egyéb szennyeződésektől. A mikró 44 automata üzemmóddal rendelkezik, amik lehetővé teszik mindenféle ételek elkészítését. Az 1150 Wattos kvarc grill használata minden kedvenc ételt egyenletesen süt meg, ropogós külsőt adva az ételnek.

Gorenje MO 4250 CLB

Gorenje MO 4250 CLB

Egy mikrohullámú sütő ettől a gyártótól – ideális választás azoknak, akik a klasszikus és a modern stílust szeretik ötvözni a konyhában. Ebben az eszközben, ahogy az előzőben is, nincs a már megszokott forgótányér. Az étel elkészítéséhez használhatunk bármilyen mikrózható edényt. A kamra sima, kerámia belső borítása lehetővé teszi a berendezés méreteinek racionális kihasználását és tisztán tartását. Az eltérő ételek melegítéséhez és főzéséhez a berendezés a mikrohullámokat egyenletesen elosztó technológiával van felszerelve, egy külön Stritte Technology szétoszlató alkatrésszel. 20 literes belső mérettel rendelkezik és 700 Wattos teljesítménnyel. A hagyományos melegítő és olvasztó funkciók mellett a modell egy 800 Wattos különálló grillel is fel van szerelve.  A biztonságos használat érdekében a modell nyílt ajtó mellett blokkolóval van ellátva.

Panasonic NN-SD361MZPE

Panasonic NN-SD361MZPE

A bemutatott mikrohullámú sütő jelentős mértékben megkönnyítheti az Ön hétköznapjait, hiszen egy sor olyan jellemzővel bír, amelyek elengedhetetlenné és pótolhatatlanná teszik bármely konyhában. A pluszok között – a kompaktság, a strapabíróság, a hasznos tápanyagok, illetve ízek megőrzése az ételben, a helyiségben a forróság hiánya a berendezés használata közben.  Ennek a készüléknek a konstrukciója a legapróbb részletekig átgondolt, ami igazán kényelmessé és sokfunkcióssá teszi. A belső térfogata 23 l, teljesítménye 950 Watt. A belső bevonat magasminőségű hőálló zománcból készült. A kiegészítő funkciók közül olyanokat érdemes kiemelni, mint az invertoros teljesítmény szabályozás, a leolvasztás funkció, „gyerekbiztos” funkció. A meglepően szép dizájnnal ez a mikró biztosan szép kiegészítője lesz konyhájának, illetve jól fog passzolni konyhabútoraihoz.

Samsung MG23F301TCW/BW

Samsung MG23F301TCWBW

A Samsung nem nagyméretű és stílusos mikrohullámú sütője nem csupán kimagasló kivitelezési minőséggel, modern dizájnnal és könnyű kezelhetőséggel tűnik ki, de sokfunkcionalitásával is, amely lehetővé teszi bármilyen ételkülönlegesség elkészítését. A készítési sebesség és az ízek a legmagasabb szinten lesznek. A sütő 20 ételkészítési programmal rendelkezik, minden ízlésre találunk, illetve ezeknek elkészítése minimális időt igényel. Ennek a mikrónak az egyik jellemzője – a különleges antibakteriális biokerámiás bevonat, amely véd a karcolásoktól és sérülésektől. A belseje könnyedén tisztítható használatot követően. A térfogata 23 l. Működése során ez a modell 1200 Wattot igényel. 6 szintje is rendelkezésünkre áll a teljesítményfokozatoknak, az ételek lehető leggyorsabb elkészülése érdekében.