Nyomtatók

Legjobb nyomtatók 2018

A nyomtatóválasztás, mint sok egyéb irodai és más technikai berendezés helyes megválasztása nem is olyan egyszerű feladat mint azt sokan elsőre gondolják. Egyrészt pontosan tudni kell, hogy milyen célra, feladatokra is szándékozzuk használni a nyomtatót. Ha ezt biztosan körül tudjuk írni, akkor már szűkítettük a kört, hiszen így már csak a meghatározott feladatoknak megfelelő nyomtató-kategóriában tudunk keresni. Azonban itt jön talán még csak a neheze, hiszen egy-egy ilyen kategória, számos gyártó modellsorait öleli fel, és itt már a nagyjából megegyező tudású készülékek között kell döntést hoznunk. Többek közt ezért, úgy gondoltuk, hogy az általunk publikált legjobb nyomtatók listában mindegyik ilyen kategóriából bemutatjuk a legjobbnak minősíthető modelleket és röviden leírjuk előnyeit és hátrányait egyaránt.

HP Officejet Pro 8110 ePrinter  – a legjobb tintasugaras nyomtató otthoni felhasználásra

HP Officejet Pro 8110 ePrinter

Nyomtasson professzionális színes dokumentumokat a hasonló kategóriájú lézernyomtatók oldalköltségének akár a feléért. A HP Officejet tinták segítségével olyan dokumentumokat nyomtathat, melyek ellenállnak a fakulásnak, a víznek, illetve a kiemelő filcek elmosódásainak, illetve a lézerrel összemérhető ISO sebességgel nyomtathat: percenként akár 20 fekete-fehér vagy 16 színes oldalt, megfizethető, különálló patronokkal.

Fokozza termelékenységét, és hozza ki a legtöbbet pénzéből a gyakori nyomtatásnál a nagy kapacitású XL tintapatronokkal. Tehát, a HP OfficeJet Pro 8110 ePrinter a legjobb tintasugaras nyomtató otthoni használatra.

HP LaserJet Pro 400 M401dne – a legjobb fekete-fehér lézernyomtató irodába

HP LaserJet Pro 400 M401dne

HP LaserJet Pro 400 M401dne nyomtatató segítségével könnyedén lehet készíteni professzionális minőségű nyomatokat készíthet. USB meghajtóról valamint flash memóriáról is közvetlenül lehet nyomtatni, ezen felül az Ethernet hálózathoz csatlakoztatva kis munkacsoportokkal oszthatja meg a nyomtatót. Gyors automatikus kétoldalas nyomtatásra is alkalmas a nyomtató, ez a kényelmi funkció remek segítség a gyorsabb munkavégzéshez. A havi javasolt oldalmennyiség 750-3000 oldal között alakul, amely kiszolgálhatja mind a kis minden a közepes irodák igényeit. Tehát, ha irodába keres fekete-fehér lézernyomtatót – a LaserJet Pro 400 M401dne az Ön legjobb választása.

Canon i-SENSYS LBP6030w – egy jó és nem drága fekete-fehér lézernyomtató otthonra

Canon i-SENSYS LBP6030w

Helytakarékos, fekete-fehér lézernyomtató kis és otthoni irodák számára Wi-Fi funkcióval a könnyű vezeték nélküli hálózatba kapcsolás, valamint az okostelefonról és táblagépről végzett nyomtatás érdekében. Csendes, megbízható és különösen energiahatékony készülékről van szó, amely gyors és kiváló minőségű nyomatokat biztosít.

Ez az íróasztalon kényelmesen elhelyezhető, könnyű vezeték nélküli és mobilnyomtatást biztosító, gyors, kompakt és megfizethető, wifis fekete-fehér lézernyomtató tökéletesen alkalmas személyi és kis irodai használatra. A kihúzható papírtálcafedélnek köszönhetően az elegáns és helytakarékos készülék mérete mindössze 364×249×199 mm (szé × mé × ma). Tehát, otthoni használatra felsorolásunkban ez a legjobb fekete-fehér lézernyomtató.

Brother MFC-J6920DW – a legjobb multifunkciós duplex hálózati tintasugaras A3-as fotónyomtató

Brother MFC-J6920DW

Amennyiben Önnek többre van szüksége, illetve többet vár el a nyomtatójától, akkor viszont a tökéletes választás egy multifunkciós eszközben rejlik. Ide soroljuk az olyan, elsősorban nyomtatónak nevezett irodai eszközöket, amelyek segítségével egyidejűleg szkennelhetünk is dokumentumokat, vagy például kinyomtathatjuk fényképeinket, igazi fénykép minőségben, illetve akár fénymásolhatunk velük.  Nos, a Brother MFC-J6920DWje ebben a kategóriában méltán érdemli meg az első helyezést. Egyszerűen felsoroljuk Önnek a legfontosabb paramétereit, amikből már érthető is, hogy miért kapja az előkelő helyezést.

NYOMTATÓ: A3, max. 35 mono/27 színes A4 oldal/perc, 1200×6000 dpi, 256MB RAM
USB 2.0, 10/100BaseTX és Wifi IF, 250+250 lapos lapadagolók,
Integrált lapfordító egység (A3-ig nyomtatáskor, másoláskor és szkenneléskor),
Kezdőtinta 390 mono és 390 color oldalra, 2 év garancia (+1 év regisztrációval)
MÁSOLÓ: A3, max. 12 mono/9 színes A4 oldal/perc, 1200×1200 dpi
SZKENNER: A3, síkágyas, 35 lapos ADF, Kétoldalas (duplex) beolvasás,
hálózati szkennelés, 2400×2400 dpi, 48 bit színmélység
FAX: A3, 33,6 kbps, Super G3, 200 oldalas memória, színes mód
FOTÓCENTER: 3,7 színes érintőképernyős (fotó)kijelző (LCD),
CF, MemStick(Pro, Duo, Micro), SD (HC, XC), MMC(plus, mobile) kártyák fogadása
Direkt nyomtatás USB pendrive-ról és PictBridge funkciós fényképezőgépről

Ha mindehhez hozzávesszük az ár-minőség arány mutatót, akkor minden bizonnyal egy igazán tökéletes kis irodai gépről beszélhetünk. Ha Ön egy többfunkciós nyomtatót szeretne, akkor ez lehet a legjobb választás irodájába, vagy akár otthoni használatra is.


Jelen listánkat folyamatosan frissítjük, így Ön biztos lehet benne, hogy az itt található információk mindig naprakészek. Az általunk közölt felsorolás teljes mértékben objektív, mivel nem érdekünk egyik gyártó favorizálása sem. Tehát a legjobb nyomtatók lista tényleges segítséget nyújthat Önnek az új irodai vagy otthoni nyomtató kiválasztásában.