Okoseszközök

Legjobb okoseszközök 2016

Napjainkban egyre nagyobb teret kapnak az úgy nevezett „okoseszközök”. Mit is jelent ez a kifejezés? Amióta életünkben szerepet kaptak az okostelefonok, azóta a gyártók elkezdtek kiegészítő eszközöket előállítani ezekhez, amelyek olyan funkcionalitással bírnak, amit önmagában az okostelefon nem tud ellátni. Tulajdonképpen az összes okoseszköz, okosberendezés még inkább segít hétköznapi életünkben, legyen szó szórakozásról, szabadidős elfoglaltságról, sportolásról, egészségről, biztonságról és így tovább, mára az életünk minden terén megtalálhatók az okoseszközök. A fiatalabb generációk nem is tudnak meglenni a legfrissebb okostalálmányok nélkül. Vitathatatlan, hogy idővel életünk minden területén jelen lesznek és idővel elképzelhetetlen lesz az életünk az okoskütyük nélkül. Kisebb piackutatást és felmérést végezve, megpróbáltuk összeállítani a jelenleg legérdekesebb, legkeresettebb és legpraktikusabb okoseszközök listáját

Okos bluetooth kesztyű

Telefonálj kényelmesen és vagányan a kesztyűddel. A telefont elő sem kell venned. A kesztyű beépített bluetoothal, hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, így tudunk vele telefonálni, zenét hallgatni, stb. Ez egy igazán nagy perspektívák elé néző okoseszköz, hiszen gondoljunk csak a természetesen már most is remek bluetooth kesztyűben rejlő további lehetőségekre. Így került listánk élére ez a még teljesen új okoseszköz, ami nem jelenti azt, hogy a továbbiak rosszabb helyezést érdemelnének.

okoskesztyű

Tulajdonságok:

– Minden bluetooth-al rendelkező telefonnal működik
– A bal oldali kesztyűben beépített hangszóró és mikrofon található, így akár az ujjait használva is bonyolíthat hívásokat
– Telefonálási idő: max 6óra
– Készenléti idő: 7nap
– Beépített akkumulátor:  110mAh

Linkdream bluetooth-os okosóra  és headset

A Link Dreambluetooth-osokosóra és headsettel minden eddiginél jobban kihasználhatja telefonja képességeit! Az eszköz segítségével hívásokat bonyolíthat le vezetés közben, mialatt az óra állandó kapcsolatban a telefonnal. Vezeték nélküli fülhallgatója abban az esetben sem hagyja cserben, ha egy hosszú útra kell mennie, vagy épp nincs rá lehetősége, hogy feltöltse az eszközt, mivel az okosórába helyezve automatikusan töltődik, ráadásul rezgéssel figyelmeztet a bejövő hívásokra, így olyan helyzetekben sem marad le róluk, amikor a készüléke le van némítva.

Linkdream

Tulajdonságok:

– Bluetooth 3.0
– készenléti idő: 200 óra
– töltési idő: kb. 2 óra
– színek: fekete, fehér

Vízálló bluetooth gomba hangszóró

Ezt a nagyszerű bluetooth hangszórót használhatod zenelejátszókhoz, telefonokhoz, számítógépekhez vagy bármilyen bluetooth kapcsolatra képes eszközhöz. Kihangosíthatod a hívásait az autóban a vezeték nélküli hangszóróval, így könnyedén, kockázat nélkül telefonálhatsz.

gomba-hangszoro

Vízálló kialakításának köszönhetően használhatod akár zuhanyzás közben is zenehallgatásra, hívás kihangosításra.Tapadós hátoldalának köszönhetően csempére, üvegre, műszerfalra, és bármilyen sima felületre feltapaszthatod, az erős tapadókorong rázkódás közben, és víz hatására is a a helyén marad. A hangszóró beépített akkumulátora USB-n keresztül tölthető.

Tulajdonságok:

– Bluetooth technológia
– szilikon borítás
– stabil tapadás
– különlegesen jó hangminőség
– teljesen vízálló
– USB-ről tölthető

CooSpo H8 pulzusmérő és aktivitásfigyelő okos fitnesz öv

A CooSpo H8 pulzusmérő és aktivitásfigyelő okos fitnesz övvel soha nem állsz le. Viseld mindig ezt a vékony, stílusos eszközt, és motiváld magad, hogy még aktívabb legyél. Méri a pulzusod, lépéseid, a megtett távolságot és az elégetett kalóriát, és megmutatja, hogy mennyi hiányzik még a napi kitűzött célod teljesítéséhez. Legyél bármilyen erőnléti szinten, azt biztosan tudod már, hogy a napi lépéseid hozzájárulnak az egészséges életmódodhoz. Akármilyen egyszerűnek is tűnik felkelni a karosszékből egy kis mozgásra, ezt tervhez kötni egészen más dolog. Itt segít a CooSpo H8 pulzusmérő és aktivitásfigyelő okos fitnesz öv, mely a szándékot élettartamra szóló szokássá alakítja.

CooSpo

Tulajdonságok:

– szín: fekete
– elem: CR2032
– Bluetooth 4.0LE(Low energy)
– méret: 6.5 * 3.8 * 0.8cm
– pánt mérete: 101 * 2.9cm

Sony Smartwath 3

A környezetre is figyelő okos Android Wear hasznos információkat jelenít meg könnyen áttekinthető formában, és a hangodra is reagál. Fontos és részletes információkkal szolgál az úton. Egy szempillantással átfogható apró információkat tekinthetsz meg mozgás közben. Megjelenhetnek rajta például repülőjáratokra vonatkozó információk, javaslatok az érdeklődési területeidről, illetve bármilyen más üzenet. Nagyon ritkán van szükség felhasználói bevitelre. De ha mégis interakcióba kell lépned az Android Wear órával, ennek legjobb és legegyszerűbb módja a hangbevitel.

Sony smartwatch

Tulajdonságok:

  • Kompatibilis Android 4.3 vagy frissebb verziójú készülékkel
  • Követelmények: legalább Android 4.3 operációs rendszer, és SmartWatch 3 alkalmazás
  • IP68 vízállóság
  • Hardver: négymagos ARM A7 1,2 ghz processzor, 512MB RAM, 4GB eMMC
  • Kezelés: hang-, kézmozdulat és érintőképernyős vezérlés
  • Beépíett mikrofon
  • Bluetooth és NFC kapcsolatok
  • MicroUSB csatlakozó
  • Érzékelők: környezetifény-érzékelő, gyorsulásmérő, iránytű, giroszkóp, GPS
  • Akkumulátor: 420mA (akár 2 napi normál használatra)

 ————————————————————————————————————————————–

Íme, jelenleg ezek a legérdekesebb és leginkább kecsegtető okoseszközök a piacon. Listánkat, természetesen folyamatosan frissítjük, így Ön biztos lehet benne, hogy az itt olvasható információk frissek. Mivel egyetlen termék favorizálása, reklámozása sem érdekünk, így a cikk objektivitásában sem kell kételkednie. Legyen állandó olvasónk és tisztában lesz mindig a legfrissebb technológiai hírekkel és egyéb érdekességekkel.