Tabletek

Legjobb tabletek 2018

Számtalan táblagép van a piacon és amióta a felhasználók rájöttek, hogy milyen előnyei is vannak bizonyos esetekben egy tabletnek egy laptoppal szemben, azóta a keresletnek megfelelően nőtt a kínálat is. Ez kissé megnehezítheti a dolgát annak, aki új tabletet szeretne vásárolni, hiszen a gyártók sokasága és azon belül a modellek választéka igazán széles. Vannak kifejezetten komoly munkára is alkalmas tabletek, illetve egyszerűbb felhasználói igényeket kielégítő modellek. Listánkkal megpróbáljuk megkönnyíteni az Ön dolgát, figyelembe véve a legújabb trendeket és áttanulmányozva a vezető tablet gyártók legújabb modelljeit, elkészítettük a naprakész „2016 legjobb tabletjei” listát. Ez alapján könnyebben tud választani, illetve megtudja a vezető modellekről, mik az előnyeik és az esetleges hátrányaik.

  1. iPad Air 2

Az iPad Air tablet hihetetlen áttörés volt, ettől függetlenül az Apple vállalat úgy döntött hogy még jobbá teszi és kiadta az iPad Air 2.

iPad-Air-2

Még vékonyabb és könnyebb lett, mint az elődje. A táblagép feljavított kijelzőt kapott, amely sokkal élesebb színeket ajánl, javult a teljesítménye is az A8X processzornak köszönhetően, az akkumulátor nem változott. Támogatja ugyan úgy a Touch ID és az Apple Pay-t, bár ezek a funkciók nem különösen vonzzák a felhasználókat.

Röviden, az Ipad Air 2 ténylegesen a funkciók teljes tartományát ajánlja és mindemellett tulajdonképpen nincsenek hátrányai.

Attól a pillanatól, hogy megjelent az iPad Air, minden gyártó ennek megfelelő szintűre törekedett felhozni a saját készülékét, azonban az iPad Air 2-vel az Apple még magasabbra tette a mércét.

  1. Google Pixel C

Google-Pixel-C

A Google megcsinálta – kiadták a legjobb Android alapú táblagépet. A Pixel C mindennel rendelkezik: fantasztikus kijelzővel, kiváló teljesítménnyel és prémium-dizájnnal.

Igaz, nem teljesen ideális – kissé nehéz, és nem olcsó, a billentyűzet dokkoló nem  teljes mértékben működik együtt az Android interfésszel, amely inkább szenzoros billentyűzetre irányul, mint fizikaira.

A Pixel C-t az első helyről az iPad Air 2 tudta csakis elmozdítani, mivel még inkább megnyerő dizájnnal rendelkezik és optimalizált alkalmazásokat ajánl a nagyobb és teljesebb felhasználói élményhez.

  1. Samsung Galaxy Tab S2

A Samsung Galaxy Tab S2 megvásárlása mellett egy sor érvet lehet felhozni, különösen ha a legjobb Android-készüléket keresi.

Samsung-Galaxy-Tab-S2

Ennek a tabletnek a segítségével könnyedén olvashatunk és nézegethetünk weboldalakat, az új 4:3 oldalarányú kijelzővel pedig a méret és a forma műveletek sokaságát teszi lehetővé. A videó az elődjén kissé jobban mutatott, a nyújtottabb arányoknak köszönhetően, de ezen a tableten is igazán jól mutat.

A Tab S2 8 és 9,7 hüvelykes változatokban érhető el, ezzel az iPad és az iPad Mininek intéz kihívást, bár a Samsung kisebb változata hordozhatóbb és olcsóbb is.

A Samsung Galaxy Tab S2 egy hihetetlenül vékony, nagy teljesítményű, TouchWiz felületes tablet, igazi vetélytársa a listánk első helyezettjének – az iPad Air 2-nek.

  1. Sony Xperia Z4 Tablet

Az Xperia Z4 Tablet a Sony-tol – az egyik legjobb Android-alapú táblagép, a piacon jelenleg elérhetők közül, és ezen kívül azon kevés készülék sorát gyarapítja, amelyek képesek felvenni a versenyt az iPad Air2-vel.

Sony-Xperia-Z4-Tablet

Csodálatos képernyővel szerelték fel, kimagasló dizájnnal büszkélkedhet, egyesül benne mindaz, amit a Sonyban annyira kedvelünk.

A vízálló konstrukció még inkább vonzóvá teszi, főképp az extrém sportolók, a kalandvágyók vagy egyszerűen az aktív pihenést kedvelők számára. Bár a felülete nem a leggyorsabb és az ára sem kifejezetten alacsony.

  1. Microsoft Surface Pro 4

Az okos integráció – ez az, ami a Microsoft Surface Pro 4-et egy igazán értékes Microsoft termékké teszi. A vállalat javított a billentyűzet modulon, illetve a kijelző felbontásán.

Microsoft-Surface-Pro-4

Az alkotó emberek számára lehet igazán ideális társ, de ugyan úgy a diákok és az egyszerű felhasználók is élvezni fogják, de sikerül-e ténylegesen helyettesítenie a notebookot? Ez vitatható, mindazonáltal a Pro 4 sok előnyös megoldással rendelkezik, hátrányaival ellentétben.

Listánk utolsó helyezettje tökéletes választás lehet mindenkinek, de leginkább azoknak ajánljuk, akik ki tudják használni a Pro4 kreatív funkcióinak széles tárházát.

—————————————————————————————————————————————

Mint az egyéb „legjobb” listánk, úgy természetesen ez is folyamatosan frissül, lépést tartva a piac újdonságaival, így Ön biztos lehet benne, hogy az itt toplistás laptopok ténylegesen vezető szerepet töltenek be és az összes információ naprakész. Reméljük, hogy segítségére tudtunk lenni a választásban.