Panasonic

PanasonicA Panasonic egy japán elektromos termékeket gyártó nemzetközi vállalat névjegye. A cég múlt század elején történt megalapításától kezdve folyamatosan növekszik. Mára vezető szerepet tölt be a fogyasztói, üzleti és ipari igényeket kielégítő elektronikus termékek széles spektrumának fejlesztésében és gyártásában. Termékeik az egész világon ismertek, hazánkban és Európában kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek.

A gyártót olyan termékeiről ismerhetjük mint pld. a Panasonic TV-k széles modellsora. A Panasonic Viera LED LCD készülékek közt megtalálhatók a hétköznapi, átlagos igényeknek megfelelő készülékektől a Panasonic legújabb technológiáival felvértezett modellek egyaránt. A sík és ívelt, OLED képernyők ötvözve a Full HD vagy akár 4K felbontással, a 32”-es képátlótól egészen a 65 hüvelykesig, akár 3D technológiával és a Panasonic Firefox-alapú okotévérendszerrel kivételesen nagy modellválasztási lehetőséget biztosítanak.

A Panasonic jelenlegi csúcsmodellje vitathatatlanul az OLED TV Viera TX-65CZ950E. Jelenleg ez készülék hordozza magában a Panasonic összes modern technológiáját, mint az új generációs OLED panel, és a tökéjre fejlesztett Panasonic képjavítási technológiák, mindezt 4K Pro UHD felbontásban élvezhetjük a 65”-os képernyőn. A varázslatos minőségű, rendező által elképzelt színvilágot tükröző, studio master color képjavító technológia olyan élethű képet ad, mely bárkit magával ragad. A széles alkalmazásválaszték és számos egyéb remek funkció teszi abszolút kivételessé ezt a kisebb méretben is kapható Panasonic TV-t.

A Panasonic fényképezőgépei és videokamerái szintén közkedveltek és elismertek akár a hobbi, akár a professzionális képrögzítés terén. A Panasonic Lumix-G fényképezőgépcsalád a haladó és profi felhasználók összes igényét kielégítő modelleket sorakoztat fel. Mind az egyobjektíves, mind a cserélhető objektíves tükörnélküli digitális, DSLM rendszerű gépek kedvelői itt biztosan megtalálják a számukra ideális gépet. A Panasonic Superzoom, Bridge vagy Kompakt fényképezőgép-modellek pedig a hobbi fényképezésre szánt remekei a japán gyártónak.

Az irodai elektrotechnikai készülékek közül talán már mindenki találkozott Panasonic telefonnal. Europában a vezetékes telefonrendszer használók körében a Panasonic telefonjai a legelterjedtebbek. Otthonokban és irodákban egyaránt a DECT sorozatú, üzenetrögzítős Panasonic telefonokkal találkozhatunk leggyakrabban, ezek a készülékek nagy kijelzősek, elegánsak és vezetéknélkül használhatók épületen belül.

A vonalas, vezetékes telefonok közül a TS modellsor uralja a piacot, integrált telefonrendszerrel, kijelzővel és akár hívófélazonosítással. Mindenképp említésre méltó az egyedülálló Panasonic DECT KX-PRX150, mivel ez a készülék 2 az 1-ben: vonalas és mobiltelefon egyszerre. Otthonunkban vezetékes, üzenetrögzítős, érintőképernyős telefonként üzemel, míg az utcán 3G rendszerű mobiltelefonként. Méghozzá otthon választhatunk, hogy a vezetékes vagy a mobil hálózatról kezdeményezünk hívást, így az olcsóbb lehetőséggel élhetünk.

A Panasonic az egészség és szépségápolás terén is kínál remek készülékeket, mint az elektromos borotvák, epilátorok és szakállvágók. A Panasonic férfi elektromos borotvák vagy női epilátorok közt mindenki rálel az igényeinek megfelelő, minőségi, megbízható és remek formatervezésű készülékre. Külön kiemelhető pld. az ES-LF51-S803 csúcsmodell, mely egy négypengés, prémium szintű, nedves/száraz vágórendszerű akkumulátoros borotva. A készülék 1400 ford./perces mutatójával a tökéletes borotválkozási élmény garanciája.

A japán gyártó a klímaberendezések terén is élenjáró, legyen szó akár otthoni, akár irodai, akár üzemi klímáról. Már 1958 óta gyárt légkondicionáló berendezéseket a Panasonic, ennyi év tapasztalattal nem meglepő, hogy piacvezetők ezen a téren. Klímaberendezéseiket akár a felhőrendszerű, központi 3G alapú klíma-kontrollal is felügyelhető, A++ energiafogyasztási mutatóik a legjobbak. A Panasonic a légkondicionálás összes területén jelen van, és folyamatosan új, modernebb megoldásokat kínál.