Kompaktok

SONY CYBER-SHOT HX90 és WX500

Az utazás szerelmesei számára a legjobb választást jelentik a Sony legújabb kompakt fényképezőgépei. Az új Sony Cyber-shot DSC-HX90 és DSC-WX500 kompakt fényképezőgépek a világ legkisebb gépei kategóriájukban. Többek közt pld. a Cyber-shot HX90V készülék GPS-el is fel van vértezve.

A nyár közeledtével a Sony bemutat két új utazáshoz tökéletes fényképezőgépet. Kategóriájukban a két vadonatúj kis gép, a DSC-HX90 és a DSC-WX500 Cyber-shot, jelenleg a világon a legkisebb méretű fényképezőgépek, ettől függetlenül minden felhasználó számára könnyű használhatóságot és kiváló minőségű képek készítését garantálják.

Ha egy nagy tudású, de kompakt fényképezőgépet keres, akkor a Sony két vadonatúj fényképezőgépe jelenti a legjobb választást a piacon fellelhető összes fényképezőgép közül. Mindkét gép ZEISS Vario-Sonnar T* 30x zoommal, 18.2 mp-es Exmor RTM CMOS érzékelővel és BIONZ X™ processzorral van felszerelve. Ha Ön esetleg a hagyományos fényképezés híve, akkor tökéletes alternatíva lehet a HX90 modell, mivel a legtöbb beállítást manuálisan is elvégezheti az OLED kereső és a vezérlő gyűrű segítségével. amennyiben esetleg egy tökéletes selfie elkészítése a cél, ebben az esetben a HX90 és a WX500-as Sony modellek egyaránt tökéletesen megfelelnek a feladatnak, mivel a 180 fokban forgatható LCD kijelző egy élménnyé teszi az önarcképkészítést.

Az öt tengelyes képstabilizátornak köszönhetően, a két új Sony gép kompakt méretétől függetlenül, mozgókép esetén is elmosódás mentes képek rögzíthetők mozgókép üzemmódban.

Vizsgáljuk meg részletesebben ezeket a Sony újdonságokat.

ZEISS objektív 30x optikai zoommal

30x optikai zoom áll rendelkezésünkre ebben a kivételesen kompakt méretben. Témától függetlenül kifogástalan felvételek készíthetők a kiváló minőségű ZEISS Vario-Sonnar T* objektívvel. Magas zoombeállítás esetén is kiemelkedően éles és torzításmentes fotókat készíthetünk. Akár 60x nagyításra is képes a Clear Image Zoomnak köszönhetően a kis masina. A felvételek élességét minden esetben biztosítja a Steady Shot optikai képstabilizátor és az 5 tengelyes stabilizátor együttese.

18,2 MP-es Exmor RTM CMOS érzékelő

A 18,2 MP-es, hátsó megvilágítású ExmorTM CMOS érzékelővel garantálja a finom részletek tökéletes rögzítését helyszíntől függetlenül. A Sony saját fejlesztésű BIONZ X processzorának köszönhetően mind a FULL HD felvételek, mind az állóképek színei valódiak és gazdag tónusúak.

OLED Tru-Finder™ precíz elektronikus kereső

A HX90/HX90V Sony készülékben található OLED Tru-finder keresőnek köszönhetően képeink tiszták, világosak, élénkek és kontrasztosak lesznek a napos idő ellenére is. Az akár 180 fokban forgatható 3.0 típusú LCD kijelzőnek köszönhetően kivételesen könnyen rögzíthetünk önarcképet. A beépített Photo Creativity valamint Beauty Effect funkciók segítségével könnyen komponálhatjuk vagy akár javíthatjuk felvételeinket a nagy felbontású (921 ezer képpont) kijelzőn.

Gyors intelligens Autó Fókusz

Az új kompakt fényképezőgépben helyet kapott a díjnyertes Sony α7 szériából már jól ismert, gyors, intelligens AF rendszer. Az autófókusz gyorsabb és egyben effektívebb a kifejlesztett objektum-követő algoritmusnak köszönhetően.

Az értékek manuálisan kalibrálhatók a Memory Recall és a vezérlő gyűrű segítségével.

A Full HD 60p/50p felvételeket elkészíthetjük  kiváló minőségű, zajmentes videóként XAVC S formátumban is, 50Mbps sebességgel. Még több lehetőséget biztosítanak a kreatív és egyedi beállításokhoz A P/A/S/M módok. Az 5 tengelyes stabilizátorral viszont mozgó tárgyak esetén is kiküszöböli az elmosódást az Intelligens Aktív Módnak köszönhetően.

Az NFC kapcsolat segítségével egy érintéssel megoszthatjuk képeinket, videóinkat táblagépről vagy telefonról, a kompakt Sony készülék természetesen beépített vakuval rendelkezik.

Cyber-shot HX90V beépített GPS funkcióval

Cyber-shot™ HX90V készülék GPS-el is rendelkezik, mellyel automatikusan hozzáadhatjuk felvételeinkhez a helyet, ahol készültek.

LCJ-HWA hordtáska

Az LCJ-HWA hordtáskában biztonságosan és kényelmesen tarthatja a fényképezőgépet. Stabil fogást biztosít és a praktikus kialakításnak köszönhetően védve tartja a lencsét és a kamerát egyaránt. Fekete, barna valamint világos színekben kapható.